Daniel Marcelo | Pla Especial Urbanisme. Horta de Sant Joan - Daniel Marcelo

Pla Especial d’aixecament de façanes i conservació del nucli d’Horta de Sant Joan

El municipi d’horta de Sant Joan, situat a la Terra Alta, redactà un projecte de millora urbana, per la qual cosa per sol·licitar les ajudes per sanar l’estat de les façanes, encarrega un aixecament de façanes de tot el nucli urbà. Aquesta col·laboració fou duta a terme en dues fases per l’escola tècnica superior d’Arquitectura de Reus, dirigida pels arquitectes-profesors Josep Maria Toldrà, Agustí Costa i supervisada per Pau Solà-Morales.

La tasca es va realitzar en el transcurs de dos cursos acadèmics, en la primera fase van participar els alumnes de l’ETSA: Miquel Andreu, Regina Bau, Andreu Blanch, Joan Espuis, Anna Ferré, Laia Gil, Anna González i Daniel Marcelo. En la darrera fase participaren: Andreu Blanch, Joan Espuis, Anna Ferré, Maria Franch, Amalia Jansà, Damián Rodríguez i Daniel Marcelo.

Va ser una experiència positiva on vam poder gaudir del vi de la comarca, el “fred” [ que matava, literalment i de la seva gent tant samaritana i acollidora ].

Any: Primera fase març 2013 / Segona fase: març 2014
Categoria: Catalogació amb Pla Especial.
Col·laboració: Ajuntament d’Horta de Sant Joan, alumnes i professors de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus.
Fotografia: Daniel Marcelo Martí